logo S/Y EmBlem (Nesøya)
Date: 23 Aug 2008 19:45:49
Title: 23. August Jersey

Nå har vi vært på Jersey i over en uke. Vi har hatt koselig besøk av Mormor. Vi leide bil i 2 dager, og utforsket øya. Det er en sjarmerende frodig øy med smale veier, som gjør det enda "skumlere" å kjøre bil her. Det tok litt tid før vi ble fortrolig med venstrekjøringen. Det har vært mye vær her denne uken, blåst mye, og sol og regn om hverandre. Nå har det endelig vært sommer et par dager og lite vind!
 
"Tusenkunstneren" som skulle reparere kartplotteren, greide ikke oppgaven, og vi sendte den videre til Portsmouth i forrige uke. Vi håpet den skulle være klar i går, men det var ingen pakke til oss på postkontoret. På mandag er det fridag her, så da kommer vi oss tidligst av gårde på tirsdag.  Når vi først skulle bli et sted en stund, er dette et koselig sted. Morten har fått montert vindroret og watermakeren, og har en del å forberede ift jobben. Det er imidlertid høytrykk i Biscaya nå, så vi håper vi kommer oss over i løpet av uka.
 
Vi har truffet Amor Fati her, så vi har koselig selskap, både store og små!. Barna storkoser seg med endelig å ha fått noen nye venner på samme alder!
 

Diary Entries