logo S/Y EmBlem (Nesøya)
Date: 31 Mar 2009 17:41:20
Title: 31. Mars, Honeymoon Bay {18:18.99N 64:57.46W}

Nå har Jørgen, Magnus og jeg ligget i denne bukta i snart to uker, og vi trives bare bedre og bedre!! Det er en liten perle! Nydelig klart vann, med fisker og skilpadder svømmende rundt båten, og en nydelig sandstrand omgitt av palmer. Øya her er liten og vi har etter hvert "lært å kjenne" "the locals" , både de som bor på land, og de som ligger fast i båtene sine.

 

Hver formiddag kommer Bill i full fart rundt odden med blikket festet mot baren. Han har full speed mot land, og jolla stopper ikke før motoren spretter opp,  og båten ligger et par meter på land. Da stiger Bill ut av båten med glasset i hånden og går rett i baren. Her sitter de lokale og koser seg hver dag. Hver søndag er det "konsert" her, og hver mandag er det kino på land. I går så vi på "Mama Mia". Det ble satt opp et stort lerret mellom to palmer, og filmen ble vist fra en av golfbilene som var parkert på plassen. Det var satt opp stoler, og det ble solgt popcorn. Det var utrolig stemningsfullt å sitte i mørket med månen som skinte mellom palmene.  Hver dag kommer det en fargerik trebåt og selger hjemmelaget pizza, og det er ikke langt til St. Thomas for bunkring av mat.

 

I går var vi i Charlotte Amalie og handlet. Hele området er taxfree sone, så vi kjøpte et undervannskamera. Da vi kom tilbake til båten svømte det en skilpadde rundt, og Morten hoppet uti og fikk testet det nye kameraet.

 

Nå har Morten kommet "hjem" fra Norge, og vi skal dra videre. Vi seiler først til "Spanish Virgin Islands" som ligger like i nærheten, og  mot Poerto Rico. Vi har fortsatt ikke bestemt oss om vi blir i området, eller om vi drar til Cuba og Bahamas. Vi har veldig lyst til å oppleve Cuba, men det er ca 800 nm lenger å seile, og det er veeeldig langt når vi nå har så mange uker med havseiling foran oss. Vi bestemmer oss snart :-).

 


Diary Entries