Käynti Plymountissa

Namihani
Orvo Siimestö
Fri 4 Jun 2010 08:01
50:22.175N 04:07.896W

Käynti Plymouthissa

Läksimme eilen, eli torstaina Falmountista kohti Isle of Wightia, jonne oli matkaa noin 140 mailia. Melko kova vastatuuli sai meidät kuitenkin muuttamaan mielemme illansuussa ja päätimmekin tulla Plymountiin. Olemme edelleen edellä aikataulustamme ja kiirettä ei ole, joten voimme edetä hyvin säiden ja mielialojenkin mukaan. Käynti täällä kannatti. Suttonin satama melkein kaupungin keskustassa on todella hyvä ja suojainen, kun vaan sattuu paikan saamaan. Pieni silta piti nostaa meidän sisäänahoamme varten, mutta se tehtiin ystävällisesti ja olimme tervetulleita melko täyteen satamaan.
Lähdemme kohtapuoliin jatkamaan matkaa, kello on nyt 8.30. Suuntana on edelleen Isle of Wight, mutta saa nähdä minne asti ehdimme. Sää on hyvä, joskin ainakin pientä vastatuulta on odotettavissa. Mieliala veneellä on korkealla.

Terveiset meiltä kaikilta.

Orvo