Espanjassa

Namihani
Orvo Siimestö
Fri 28 May 2010 08:06
Miehistön vaihto Bayonassa.

Erkki Sarkkisen ja Risto Sydänmaan kanssa on tultu login mukaan 237 mailia Lissabonista ja tultu Espanjan puolelle. Meillä on ollut koko matkan todella hyvä tuuri sillä vallitsevan pohjoisen tuulen sijasta on ollut joko sivumyötästä tai heikkoa tuulta. Matka on mennyt kavereiden kanssa todella kivasti ja juttua on riittänyt sekä yhteisistä kokemuksista että kunkin omista. Kiitokset molemmille, että tulitte mukaan.

Tänään tulee sitten myös uusi miehistö eli Ilpo Palomäki, Pentti Tevä ja Olli Vihavainen. Tämä on todella hyvä miehistö Biskajalle lähdettäessä. Pepe ja Olli olivat mukana jo tulomatkalla ja Ipikin on kokenut purjehtija joskin ensikertalainen tällä veneellä. Sääennuste lupaa meille helppoja kelejä ja jopa parin vuorokauden koneella ajoa, mutta totta kai varaudutaan muuhunkin. Matka täältä Englantiin Fallmountiin on n. 550 mailia ja kestänee viitisen päivää. Yritämme lähetellä matkalta viestejä satelliittipuhelimen avulla ja eiköhän tuo onnistune.

Terveiset kaikille lukijoille vanhalta miehistöltä ja kipparilta!