terveisiä Madeiralta

Namihani
Orvo Siimestö
Mon 7 Sep 2009 08:50
 
32:44.523N 16:42.599W
 
Heippa Madeiralta.
 
Purjehdimme Poerto Santosta Madeiralle lauantaina reippaassa myötäisessä. Matkaa tänne Quinta do Lorden satamaan tuli noin 30 mailia. Funchalin satama on nioin täynnä, että redilläkin odottelee kymmenkunta venettä paikan vapautumista. Tämä on hyvä satama, mutta mitään muuta täällä ei sitten olekaan.
 
Vuokrasimme auton, jolla huristelimme kippuraisia teitä sunnuntaina ympäri saarta. Lauantai-iltana osuimme Porto Cruziin maalaisten juhliin. Siellä grilattiin vartaita avotulella, paistettiin leipää ja esitettiin kansantansseja. Ihmisiä oli liikkeellä valtava määrä.
 
Tänään on ohjelmassa Namihanin golfmestaruuden ratkaiseminen.
 
Ilmat ovat edelleen suosiollisia.
 
terveisiä kipparin ja miehistön puolesta
 
Erkki