FLYVEFISK

Osare
Fri 1 Dec 2006 12:17
POS 12.00 UTC N 20.48 W 24.55
Østlig vind 10 knop.

Det begynne å bli veldig varmt. Biminien ha ikke vært oppe ennu, men det er like før. Sjøen er rolig og alle har begynt å tilpasse seg livet på sjøen. Det er så stille på natten nå at vi går en og en på vakt.Dette gjør at vi får mer sammenhengende søvn enn tidligere.
Etter å ha vurdert værfilene vi har lastet ned har vi valgt å gå forholdsvis langt syd for å finne mer vind. Dette gjør vel at vi resultatmessig foreløpig ikke ligger så bra an. Etterhvert må alle båtene i nord komme sydover og da vil det merkes på resultatlisten. Vi har foreløpig ikke brukt motor som mange andre båter. Dette får de mye tillegg i tiden for, men det er ikke lagt inn i resultatlisten heller. Vi vet ikke hvordan vi ligger an, men velger å tro at det ikke er så helt galt.
Natten i natt var helt perfekt, klar himmel med noen spredte bomullsdotter av noen skyer, måne frem til kl 03.00 og maaange stjerner. Antrekket på natten nå er shorts og t skjorte.
Vi så de første flyvefiskene på morgenen i dag. Heretter blir det nok mye av det og vi må nok legge inn i de daglige rutinene å fjerne flyvefisk fra dekket om morgenen.
Ellers så går det dårlig med fiskingen, mange store biter på , men de biter snøret tverrt av selv om det er av stål.
Kanskje like greit vi ikke vet hva som biter på siden alle fremdeles ønsker å bade i havet her.

Alt fungere vel ombord og maten hittil har vært utmerket.
Noen av grønnsakene går nok over bord i dag så det blir nok lite grønnsaker de siste dagene. Vi får satse på å spise mye grønnt i Karibien.

Alt vel ombord.
Over og ut fra Osare.