SNART UTE IGJEN

Osare
Thu 23 Nov 2006 19:57
Dagene går her i Las Palmas. Det er hektisk akivitet på båtene for å få ordnet de siste gjøremålene før avreise Søndag formiddag. På Osare er det meste i rute med unntak av en pumpe til watermakeren bestillt her for to måneder siden, men dessverre solgt til en annen båt. Det meste av mat er ombord med unntak av frukt og det som skal i fryseren, alt dette blir levert på Lørdag.
 
Svettelukten ligger tett over bryggene om dagen ettersom kommunen her har bestemt seg for å oppgradere det lokale vannettet i disse dager. Vi har vann på bryggene et par timer om dagen og for dusjer og  toaletter på land for seilerne gjelder det samme. Vi får håpe at de får alt i orden snart så vi får fyllt opp vanntankene før avreise.
 
Ratingene, dvs handicapptallene ble offentligjort i dag. Vi kom ganske heldig ut og skal nok ut i fra dette kunne gjøre det ganske bra. Ulempen er at passaten ser ut til å ha etablert seg og Osare ikke er den raskeste båten i medvind. Vi trenger litt guffne forhold for å gjøre det bra, fordelen er imidlertid at vi kan få en behagelig seilas med mye sol og lite sjø.
 
Martin kom med sin båt her for noen dager siden, han seilte  i følge  med Flemming på Paw. Båtene seiler like raskt og de kom fra Madeira til Gran Canaria med en times mellomrom.
 
For de som er interessert så vil vi hver dag sende vår posisjon kl 12.00 utc til World Cruising Club. De legger dette ut på nettet med utregningen av plasseringen. Alle kan da følge dette via nettsidene til WCC.Mange båter vil også legge sine logger ut samme stedet. Vi vil oppdatere webloggen hver dag underveis.
 
Alt vel ombord
Over og ut fra Osare.