Noen bilder fra Viana do Castelo

Med Freidig på tur
Brekke / Ådland
Sun 20 May 2012 22:21

I går, i natt og i dag har det regnet. I natt regnet det mye. Dermed fikk vi testet de fiksinger av lekkasjer som har vært gjort i det siste. Resultatet var varierende. Noen av lekkasjene synes å være redusert, men det er også noen nye. Det ser ut til at det er vann som beveger seg i laminatet i dekket. Ved neste anledning blir det nytt innkjøp av ”familiepakning” med epoxy, og mer glassfiberduk og Sikaflex.

 

 

I dag har det vært arbeidsdag for enkelte.

 

 

Mer oppmuntrende var spasertur i Viana i går. Her er noen bilder fra gatene:

 

m_IMAG0800

 

m_IMAG0801

 

m_IMAG0804

 

m_IMAG0805

 

m_IMAG0806

 

I tillegg til gatene er det fine parker, staselige kirker - spesielt den på toppen av haugen bak byen – dit det går en Fløybane opp, en flott bro tegnet av Gustave Eiffel (det er nå full enighet i familien om at han ikke het Tor Eiffel), flotte strender og en mengde konditorier med en mengde veldig gode kaker. Noen turister, men ikke veldig mange. Heller ikke mange besøkende seilbåter – kanskje 5 totalt nå, derav to store som ligger på resepsjonsbryggen (vi er størst) og kanskje 3 mindre inne i marinaen.

 

 

Vi har planer om å seile videre nordover i morgen. Trolig til Vigo, som er ca 35 nm av gårde. De av våre utallige bloglesere som knapt kan styre sin interesse kan følge oss (nesten) live nordover langs kysten på

http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?zoom=1&mmsi=259341000

 

Denne linken må åpenbart straks legges inn som favoritt.

 

Og om du er på jobb – ikke glem å ta lunch!