46:30.22N 1:47.51W

Sy Abim
Aud and Bjorn Inge Molvaer / Bjorn Inge Molvaer
Mon 13 Oct 2008 18:41

Fremme i Les Sables

Hei

Hektiske dager her nede. Vi kom frem sent torsdag kveld, og kunne til vår store glede konstatere at båten vår var sjøsatt. Fredag ettermiddag fikk vi tilgang til båten og startet med å pakke ut alle de 18 kolliene som var ankommet + alt vi hadde med oss. Vi har brukt tiden til å pakke ut stue unna alle tingene som skal om bord. Har ikke hatt tilgang så langt derfor må det vente med bilder og fyldig informasjon. Båten er kjempefin og vi gleder oss til å ta henne ut på havet. På mandag skal vi ha en siste gjennomgang og signering av overtakelsen, etterpå blir det tollklarering før vi kan seile videre. Vi mangler fortsatt noen ting (redningsflåten / navigasjonsprogrammet / transformatoren til landstrømmen) men håper de vil ankomme tidlig neste uke. Vi planlegger å seile sørover på onsdag om været tillater det, så langt har været vært kjempefint med temperaturer på ca 22C og sol. Kommer tilbake med bilder og mer informasjon så snart vi får prioritert et besøk til internett baren her i Les Sables.

Beste hilsen oss om bord i Abim