På vei til Azorene

Seafarer
Wed 15 Apr 2009 16:32

Distanse siste døgn: 136 nm

Distanse siden start:  597 nm

Distanse til Azorene: 1211 nm

Snittfart siste døgn: ca.5,7 knop.

Snittfart siden start: ca. 6,2 knop

Vind siste døgn: 5-20 Knop W-SW.

Bølger siste døgn: 2m - 5m. ++

Kurs kl.12.00: 090o

Middag: Risotto

 

Ja. Hva har egentlig skjedd siste døgnet?

I går endret vi kursen noe, slik at vi nå går rett øst. På værmeldingene er det spådd mye vind som vi håper å unngå ved å gå lenger sør enn den opprinelige ruten vår. Det ser ut som det har hjulpet til nå.

 

Ellers har vi spist, sovet, lest, sett på tv-serie på PC-en samt sett at været har blitt bedre. Det vil si bedre i den forstand at det er mindre vind og bølger. Temperaturen har steget litt i takt med komforten ombord. Det er ikke til å stikke under en stol at det er kjedelig på Seafarer når man ikke orker å gjøre annet en å være på vakt eller sove. Nå er det igjen mulig å leke seg litt med PC-en, eller lese blader og bøker uten å bli forstyrret av vann som slår over bord. I skrivende stund er det til og med mulig å sitte ute i sola i bare t-skjorte. Til frokost i dag var det ostesmørbrød og sjokolademelk i sola. Skikkelig kos.

 

Selv om vi har skrevet at Satellitt telefonen kun er på mellom 1700 og 1900 norsk tid hver dag, så er den egentlig på hele tiden, så det er bare å ringe! 

 

Seafarer ber også om noen kunne være så vennlige å sende tippeliga tabellen på mail til oss. Gjerne med noen ferske resultater fra de siste kampene.

 

Det var alt fra Seafarer for i dag. Ha en fortsatt riktig god aften. 

Seafarer out.