Atlanterhavet

Seafarer
Fri 5 Dec 2008 13:36

Distanse siste døgn: 139 nm

Distanse siden start: 1543 nm

Distanse til St. Lucia: 1325 nm

Snittfart siste døgn: 5,8 knop.

Snittfart siden start: 5,36 knop

Vind siste døgn: 10-30 knop N til E

Bølger siste døgn: 1,5m- 3,0m.

Kurs kl.12.00: 257o

Middag: Buritos av det vi fant.

 

Nok en dag er gått. I går feiret vi at vi at vi var halvveis. Dette ble gjort med kald champagne. Der er litt rart å sitte ute på havet og vite at det er minimum 2000 km til nærmeste land. Man får også et helt annet forhold til distanser når man reiser på denne måten. Tor Henrik og Erling bruker 3 uker på å komme seg til Kariben, og 7 timer på å komme seg hjem igjen.

Til middag disket Espen opp med buritos av alle de ingrediensen han fant i båten. Det ble mye bedre enn den planlagte mexicanske gryten. Alle ble stappmette.

Ellers kan det se ut som vi har et problem med den improviserte fryseboksen vår. Den har holdt alt kjøttet vårt frosset til nå, men nå er alt tint. Det blir nok mye kjøtt de neste dagene og deretter boksmat. Vi skal nok overleve uansett.

Etter middag i går blåste det opp igjen og vinden endret retning. Det blåste 20-30 knop fra nord. Det betyr at vi fikk en ganske slitsom natt med krenging, bølger og regn. I morges klarnet det opp igjen og nå har vi sol fra nesten skyfri himmel. Og ny rekord i havet. 32,6 grader. Blir nok et bad senere i dag.

 

I dag går vi i gang med det siste vaktlaget. Deretter begynner vi på nytt igjen.

Dette var alt fra

Seafarer