Atlanterhavet

Seafarer
Wed 3 Dec 2008 12:22

Distanse siste døgn: 125 nm

Distanse siden start: 1260 nm

Distanse til St. Lucia: 1625 nm

Snittfart siste døgn: 5,2 knop.

Snittfart siden start: 5,25 knop

Vind siste døgn: 10-20 knop E-SE.

Bølger siste døgn: 1,5m- 2,5m.

Kurs kl.12.00: 256o

Middag: Hjemmelaget pizza

 

Hei alle sammen

Her er det overskyet i dag også, men i morges fikk vi litt mer vind. Nå suser vi av gårde med genakeren oppe og gjør 7-9 knop. Vi håper denne vinden holder seg en stund til.

Ellers er det ikke så mye nytt. I går ble både rederen os skipperen lurt av skyene og smurte seg ikke. Dette resulterte i en rød brystkasse og et rødt hode. Men det kunne vært verre og i dag har begge smurt seg.  

Da skipperen skulle ta morgen vasken i dag oppdaget han at den elektriske lemmen vi har bak ikke ville åpne seg. Det ble raskt slått fast at sikringen hadde gått, men med en gang vi satte inn en ny gikk denne også. Vi skal bruke dagen i dag til å tenke litt på hva problemet kan være. Vi klarer oss fint uten denne lemmen på havet så det er ingen krise.

 

Ellers sender vi mail til de andre norske båtene nesten hver dag. Der skriver vi litt om livet om bord, posisjonen vår og været der vi er. Karianne sender oss nyheter fra Norge nesten hver dag og disse sender vi videre til de andre norske båtene. Vi har fått flere tilbakemeldinger på at Seafarer-nytt er et av dagens høydepunkter for de andre båtene

 

Til i morgen.

Seafarer out.