Cap Verde - Barbados Dag 11

Brisa del Mar
Thorbjørn Alver Jørgensen og Brith Helen Bjelkarøy
Sun 8 Dec 2013 16:22
14:24.51N 45:54.07W
Utseilt distanse siste døgn 103 Nm
COG 268 grader SOG 4,5  Knop
 
God andre søndag i advent.
Vi hadde et fantastisk flott julebord i går. Pinnekjøttet smakte himmelsk, kålrabistappen var nett so den sku vær, og aquevitten ble byttet ut med cognac,( vi hadde desverre gått tom for aquevit) men det var en XO cognac, så det var ikke noe i veien med den Smilefjes. I tillegg hadde vi mørkt øl og rødvin. Til kaffien hadde vi likør 43 ( Spanks julelikør ref. Bjarthe og Luis.) Vi hadde alle sammen pyntet oss, og Ruben stilte til og med opp i dressjakke ( og shorts). Vi spilte julesanger og hadde det veldig koselig. Snuppå hadde laget sitt eget pinnekjøtt, men de kom “innom” og hilste på. Deres julebord hadde også vært vel lykket hørtes det ut som. Vi måtte også ta en telefon til mamma Elsa og takke for pinnekjøttet, og i tillegg ringte Solveig og Trygve til mamma Ingrid for å si hei. Thorbjørn snakket med mamma Margot hin dagen, så vi er litt oppdatert på “ståa” til våre foreldre. I går var det varmt og godt, så vi måtte ta opp “Biminien”for ikke å kovne i varmen Smilefjes som blunker. Solveig og Trygve var de heldige(?) som hadde vakt fra 21:00-03:00, og ca. kl. 24:00 fikk de øye på enda en seilbåt. Det begynner nesten å bli folksomt her ute på Atlanteren. Vi sliter fortsatt med lite vind, så det har blitt litt motor i natt også. I skivende stund har imidlertid vinden tatt seg noe opp og vi seiler med Genaker. I morgen skal det imidlertid komme vind (ca 8ms) som skal holde seg helt til vi er fremme på Barbados.
 
Ha en fortsatt flott søndag.
 
Kos og klem fra Brisa del Mar
 
Kjære Isabel; Tusen takk for sms som vi nettopp har lest fra deg. Vi savner dere også veldig masse og gleder oss enormt til dere kommer. Det er bare satelitt telefonen dere kan ringe til oss på, så det skal bli kjekt å høre stemmen din. Kos og klem fra mamma
 
Til Katrine som er på Barbados nå:
Vi forventer ankomst fredag eller lørdag, vi kommer til å klarere inn på Port St. Charles som liger nord-øst på øyen. Her er kun havn for inn og utsjekk, vi kommer til å ligge for anker utenfor Bridgetown.