Cascais-Porto Santo dag 3

Brisa del Mar
Thorbjørn Alver Jørgensen og Brith Helen Bjelkarøy
Sun 6 Oct 2013 11:56
35:27.53N 13:30.6W
SOG 5,4 knop COG 223 grader
Vind 30 grader.
Utseilt distanse siste døgn: 124 NM
God formiddag.
Ja, nå er vi over halve distansen, og med denne farten regner vi med å være på Porto Santo i løpet av natt til tirsdag.
Vi har flott genaker seilas, og vi har seilt genaker siden midt på dagen i går. Vi har hatt selskap av delfiner opptil flere ganger, og i går ettermiddag kom det en pitte liten fugl og satte seg på rekken. Trude og Thorstein lagde deilig chilli gryte til middag i går, og til aftens hadde vi lapper med syltetøy. ( ikke noe slanke tur dette nei ). Thorstein hadde som sagt “fiske dag” i går, og da fikk han 1 liten Durado.
Jeg hadde “drømme” vakt fra kl. 06:00 til 09:00 i dag også, og gjett hvem som fikk fisk på vakten sin!!! MEG. Jeg hadde “fiske dag” i dag, så det første jeg gjorde var å hive ut min fantastiske flotte selvlagde sluk straks det begynte å lysne av dag. Først fikk jeg en liten Durado, og ikke lenger etterpå fikk jeg en litt større Durado ( se bilde). Konklusjon; Jeg leder foreløpig i fiske konkuransen, og det ER fisk i sjøen. (Thorbjørn har desverre bare hatt feil selvlagd sluk på snøre sitt i 3 måneder) . Det er fortsatt en del timer igjen av fiske dagen min, så jeg kan enda få flere fisk. Thorbjørn har vært veldig snill og sløyd og filitert fiskene mine. Jeg har bakt dansk rugbrød som takk.
Dersom noen hadde prøvd å ringe oss på satelitt telefonen hadde det vært fint, for da fikk vi testet ut om bloggene kommer på nett og virker. ( Det er ikke SÅÅÅÅ dyrt)
Ha en flott søndag.
Hilsen fra seilerne

JPEG image