Ilha do Sal, Santa Maria-Boavista

Brisa del Mar
Thorbjørn Alver Jørgensen og Brith Helen Bjelkarøy
Mon 18 Nov 2013 13:59
God morgen kjære alle der hjemme.
Nå sitter Ruben og jeg og nyter morgen kaffe og ser på soloppgangen. Klokken er straks 07:00, og vi har ankret opp ved øyen Boavista ved havnen Porto de Sal-Rei. Vi kom hit akkurat i det solen var på vei ned , så det ble ikke til at vi tok jollen inn til land i går. Vi har planer om å ligge her frem til ca. 04:00 natt til tirsdag, og da drar vi videre mot Ilha de Sao Nicolau. Det er ca. 80 NM dit, og for å slippe å komme inn i havnen etter mørkets frembrudd, drar vi grytidlig.
Vi forlot Palmeira for 2 dager siden, og lå på svai ved et sted som het Mordeira. Der prøvde Ruben seg på Kiting. Han fauk nesten over veien, og brukte rulle steinene på stranden som flystripe. Det var litt mye vind, så Kiting var ikke helt enkelt for en nybegynner. Desverre har vi ikke noen bilder av dette. Neste morgen drog vi til Santa Maria som er et skikkelig turist sted. Der var vi på land, og jeg klarte å betale overpris for 2 stk. suvenir glass som stinker når de blir våte. De må stå bak på hekken for de lukter så fælt. Etter noen timer i land, og et forgjeves forsøk på å finne en minibank som IKKE var tom for penger, kastet vi loss mot Boavista, og her er vi nå.
Vi skal straks inn til land for å kjøpe brød til froksten.
Ha en flott dag.
Stor god morgen klem fra Brith Helen og Ruben
001
Turiststedet Santa Maria med Ruben, Karin og Jan Erik godt henslengt i flott sovagruppe ved en av barene langs stranden.
002
På vei tilbake til båten med Santa Maria stranden i bakgrunnen.
004
Brisa del Mar på svai utenfor Santa Maria
007
På svai utenfor Porto de Sal-Rei ved Boavista
006
Morgenstund har gull i munn. Ruben og Solveig nyter morgenkaffi.
008
Fine glass å se til, men de STINKER. Fikk armbåndet med på kjøpet, så da var vel ikke 50 euro for mye da????Smilefjes ( Ser på det som et bidrag til U-hjelp)