Bilder från i fredags och frammåt del 1

Felicia
Bo Westman
Wed 13 Oct 2010 06:29

Tydligen fick jag inte slänga upp alla bilder på en gång så vi får helt enkelt dela upp dom!

 

En liten Gryta vi slängde ihop!                                                                                                                  Dykplatsen på fredagen                                                                                                                              Fredde gör i ordning sitt dykkitt

 

Mor och Far i fredags                                                                                                                                                                                            

 

                             En rom och cola för mycket                                                                                                                                                    Eller :D?