Elba nästa

Pippi
Eva Furhoff
Mon 25 Jul 2011 17:57
Hej,

Nu har mistralen blåst över för den här gången och ännu en mekaniker har varit här och fixat med motorn. Den här gången känner jag mig riktigt förhopningsfull, och tror att vi kanske funnit orsaken till att motorn inte ger så mycket fart som den borde - nämligen för små och igensatta bränsleledningar.

I morgon är det dags för oss att kasta loss igen, denna gång med kurs på Elba. Det tycks som vi har några fina dagar framför oss nu med lugnt väder och kanske till och med medvind, så det gäller att passa på. Vi har köpt massor av mat, tankat gas, vatten och diesel och i morgon kl 6.00 ger vi oss iväg. Det blir en resa på cirka 140 distans, som vi tror kommer ta cirka 30 timmar. Vi bör alltså komma fram någon gång under onsdagen. Vi skriver några rader då.

Förresten - apropå internet - vi har skaffat ett simkort till iPaden som gör att vi kan surfa överallt där vi har mobiltäckning. Suveränt! Lär dessutom funka i Frsnkrike också. Så skick gärna ett mejl och berätta hur ni har det, om ni tycker att det är dyrt att ringa! Vi ser det direkt :)

Ha det bra!
Eva