Framme i Grekland

Pippi
Eva Furhoff
Sun 26 Jun 2011 06:32
38.56:90N, 20.45:79E Nu sitter vi på vår favoritrestaurang nere vid vattnet och äter frukost. Vi kom i går kväll och sov i båten. Den ligger på land på en marina här i Preveza. När vi här förra gången, för tre veckor sedan, upptäckte vi att det hade läckt in vatten genom fönstren under vintern. När vi lämnade båten var det fortfsrande fuktigt på flera ställen. Nu var vi oroliga att det skulle ha börjst mögla, men nej, inget mögel. Skönt.


Det blåser mycket här, så det känns svalt. Men i veckan innan hade de 37 grader, så vi får vara beredda på värme. Nu ska det dock, enligt prognoserna bli svalare. Vi hoppas att allt blåsande är inledning på en svalare period.

Nu ska jag äta mina ägg och bacon. Lennart har redan börjat ...

Kramar!
Eva