Biscayen

sycherie
Peer-Allan & Bente Brinck
Thu 23 Jul 2009 07:15

47.15.13.N 4.44.17 W

 

Vi kom fint fra Camaret-sur-mer; men vinden er stadig lige imod, så vi forsætter på kryds igen, igen, alt mens den ene hevv regnbyge efter den anden forsøger sig på at få os gjort gennemblødte.

 

Alt går egentlig fint indtil hen på eftermiddagen, ja selv solen kom frem omsider; Men ak skæbne, endnu en gang fik vi noget i skruen, denne gang et mega langt grønt tov, med stålkroge i enderne, det sidder  rundt om kølen og er derefter viklet ind i skruen, resten af tovet har vi fået hevet op af vandet.

Så nu er vi nød til at klare os med sejlene alene indtil det bliver muligt at få fat i en dykker igen, derfor er kursen ændret til Bilbau, lige pt, for det er det sted hvor vi med vinden og bølgerne kan komme hen til . Tænker tit på at det er godt vi har sejlbåd, hvad skulle vi have gjort hvis vi stadig havde haft vores motorbåd?

Her i nat var der en overgang vindstille, lige nu går det derud af med  4 knob.

Natten er ellers gået med at få sovet lidt på skift, sådan 1½-2 timer ad gangen.

Mens Peer sov fra 01 -03.30 fik jeg bagt en portion boller, så han kunne starte sin vagt med nybagt brød og varm kakaomælk.

Ellers er alt vel, dog håber vi på lidt mere vind og lidt varmere temperaturer, der er stadig kun 16 grader, og det føles lidt koldt her ude på havet, især når vi havde drømt om at sejle i shorts og t shirts, lige som de billeder vi har set af andre der sejler på tur hernede:)

Nu har vinden vendt lidt så nu har vi kurs mod Santander i stedet, vi håber stadig at vinden vender så meget at vi kan gå lige mod La Coruna.

Attachment: Genvej til m_P7220015.lnk
Description: Binary data