Saint Lucia

Serenity
Fridtjov Bergmann
Tue 14 Dec 2010 17:29
Marigot Bay
Den 12. desember ble feiret i Marigot Bay, Ole fyllte 25 år. Marigot Bay er en utrolig flott liten bukt, med palmer og sandstrender, omringet av bratte åser på alle kanter. På vei inn i bukten får én følelsen å å ha funnet en bortgjemt skatt. Knall flott! I denne bukten ble også filmen, Doctor Doolittle spilt inn for en del år siden. Sammen med mannskapet på Godot inntok vi et nydelig og meget festlig måltid på en lokal restaurant. En veldig kjekk kveld med god mat og godt selskap.
 
Vi takker Pål og Anne-Mette for en svært hyggelig kveld!
 
Ekskursjon med Malakai
I går 13. Desember hadde vi en guidet tur med en lokal “rastafari-mann” ved navn Malakai. En utrolig artig mann. Turen gikk langs vest-kysten av Saint Lucia. Vi gikk i land i en liten landsby, Soufriere. Med lokal mat inntatt gikk turen videre til øyens vulkan. Her er aktivt utslipp av sulfat, så lukten var upåklagelig... Rett ved vulkanen har de også et gjørmebad, hvor man kan gå i bad med naturlig høy varme, og gni seg inn med leire. Godt for huden. Turen gikk så videre til enda en varmekilde, skillt ut av vulkanen. Litt snorkling ble det også tid til, mye flott å se på. Turen ble avsluttet med en flott solnedgang før vi kom tilbake. En innholdsrik dag!
 
I dag reise Erik og Kjartan hjem. Vi takker for noen flotte uker sammen, både på sjøen og på land. Vi har opplevd veldig mye gøy sammen. Dere har gjort en kjempe jobb som mannskap! God reise hjem.
 
Vi har hatt litt nett-problemer og ønsker om å legge ut masse bilder, men som har ført til litt server problemer. På seilmagasinet kan man se flere bilder enn hva som er lagt ut på selve bloggen, gå inn på følgende link, et godt stykke nede kan man gå inn på bilder “Livet ombord på Serenity”: http://www.seilmagasinet.no/id/37084
 
ellers er det også blitt skrevet om oss på Seilas sine sider: http://www.seilas.no/wip4/detail.epl?id=564019&cat=4913
 
 
Alt vel ombord,
Serenity
 
 
 
m_001
På vei til Marigot Bay
 
 
m_004
Godot
 
 
m_008
Marigot Bay
 
 
m_010
Innseiling til Marigot Bay
 
 
m_011
Restaurat Cheatau Mygo (fransk kunnskapene er noe begrenset ombord).
 
 
m_018
Selger samler seg rundt Godot.
 
 
m_019
Godt å få fyllt på diesel. Glad kaptein.
 
 
m_028
 
 
 
m_031
Marigot Bay
 
 
m_054
Ekskursjon
 
 
m_067
 
 
 
m_069
Malakai
 
 
m_076
Gros Piton
 
 
m_084
Gjørmebad
 
 
m_090
Snorkling
 
 
m_095
 
 
 
m_102
 
 
 
m_106