Bahia del Salado

Serenity
Fridtjov Bergmann
Thu 21 Oct 2010 09:29
Bahia del Salado,
29:13.32N 013:30.26W
 
Kanariøyene!
Vi ankom havnen Caleta del Sebo på Isla Graciosa mandag morgen.  Vi ble fortalt at havnen var full og bestemt oss for å ankre opp i bukten like ved. Her er det stille og rolige forhold. Kjekt å ligge på svai igjen.
 
Skyene hang tungt på vei ut fra Madeira, men lengre ut i havet var det ikke annet enn sol og varme. Deilig. Ferden gikk smertefritt for seg, med flott seilas de første 30 timene, vind varierende fra NØ, N og NV, god vindhastighet (14 til 24 knop). Det siste døgnet var det så lite vind at vi gikk for motor.
 
Med gummibåten var det lett å ta seg inn til den vesle landsbyen Caleta del Sebo. Med en sandstrand og koselige spisesteder i umiddelbar nærhet av hverandre, var dette midt i blinken for et tørstig og badeklart mannskap på Dina fra Os og Serenity. Landsbyen minner om en gammel western-by med sandlagte gater og utpregede fasader. Stille og rolig sted.
I går, onsdag, tok vi Serenity og Dina fra Os på slipp. Skrågene fikk grundig vask og ble klargjort for ferden over Atlanterhavet. En koselig middag ble inntatt ombord hos Dina fra Os. Tusen takk for god middagSmilefjes Uttrykksikon
I dag, onsdag går ferden videre til Marina Rubicon på Lanzarote. En trygg marina med godt rykte og meget gode fasiliteter.
 
Alt vel ombord,
Serenity
 
 
Unterwegs
På ingen måte grusomt værSmilefjes Uttrykksikon
Tilfeldig forbipaserende...
... ble til ny kamerat
Dina fra Os
Caleta del Sebo
Byvandring
Tørstig mannskap
Serenity på slipp
Alle mann i arbeid
Dina
Fryktløs kaptein