28:58.056N 013:32.113W

Pippin's blog
Michiel and Petra Mommersteeg
Mon 18 Oct 2021 11:06

Arrecife, Marina Lanzarote

 

Woensdag 13 oktober 2021

 

Steeds trap ik er weer in. Aan de wind als een aap in een klimrek naar Arrecife gezeild. Weten we nu nog niet dat de wind ongeveer elke dag uit het N NE waait. Chiel vindt het geen punt maar ik wel. Gelukkig is er een plekje in de marina voor ons, gesqueezd tussen twee Amerikaanse zeilboten die rond de wereld aan het varen zijn. Vooral Tom en Kat van de Katface zijn erg gezellig. Meteen terug naar de telefoonkaartverkoper. Kaart doet het dus wel. In de Iphone. Dus doe ik iets anders fout. Met behulp van Sue van Mailasail ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat we een verkeerde APN code hadden ingevoerd. Wie wil weten wat dat is kan me mailen. Ik ben nu zo’n halve nerd geworden maar wat kost dit gedoe allejezus veel tijd. In de redbox nu Shore Wifi en 4G up en running. Holadijee