snart på fastlandet

Nidne
Nina Finnesand / Aadne Sægrov
Fri 11 Jul 2008 21:18
Posisjon kl 12 UTC 42:54.000N 011:11.000W
 
Seilt 126nm siste døgn, 56nm igjen til fastlandet nå kl. 21.00.
 
Akkurat ferdig med tv2-nyhetene og nå spilles 3 Doors Down ute og inne. Har havna midt i leden, så er omringa av store lasteskip fra adle kanter. Telt 11 båter på skjermen te nå. Det var jammen verdt strevet å få den radaren, spesielt i mørke. Har mått lagt om kursen flere ganger, for de båtane flytte seg ikkje med det førsta:-)
 
Det e snart 7 døgn siden me forlot Azorene, og det har igjen gått fort. Likevel har dette ikkje vært någen spesiell kosetur. Vinden har mer eller mindre kommet rett bakfra heila tiå, noe som gjør at båten har gynga någe heilt enormt. Bølgehøyden har ikkje vært større enn i gjennomsnitt rundt 21/2 meter; men de har vært korte. Dette har igjen gitt mye bevegelse i båten. Då me i tillegg har mått hatt motoren på stort sett heila tiå, blir ein ein smule smålei. Likevel kan me ikkje klaga. Det e jo me som har valgt denne form for transport, så då er det bare å bita tennene isammen, og ta sånne dager som ein utfordring. Sende likevel ein stor takk te han/hu som fant opp ørepropper og cd`spiller:-)
 
Gleder oss te någen få dager i Spania nå; med et håp om at me treffe Ylva og Jonas igjen. Etter någen flasker spansk rødvin og fiksing av motor, går turen videre til Frankrike (Brest), for så å starta på Irland. Hjelp så raskt dagane går....Når me heim til jobb 2 september mon tro??? Kanskje me skal ta et seilår i middelhavet nå som me først e her:-) Sponsorer??? Anybody???
 
Til Tor Bernad: Spar någen reker til meg:-)
Til Fistergjengen: Frys mange av de goe jordbærå, takk:-)
 
Nina