Dag 1

Nidne
Nina Finnesand / Aadne Sægrov
Fri 23 May 2008 17:14
Posisjon 18:31.600N 60:58.570V
 
Utseilt distanse siste døgn 95nm. Vind 12-18 kn. Bølger 1-1.5m
 
Hei.
 
Da er vi underveis. Fikk litt startproblemer som gjorde at avreise ble utsatt til torsdag istede for onsdag. Her er sol og fint vær, rolig vind siste døgnet. Vi krysser nordover, men skulle gjerne seilt en anning mer mot øst. Håper vinden gir oss lov til det etterhvert. Til nå er det et av de bedre seilasene vi har hatt her nede. Den største forandringen var i natt. Har aldri vært så svart før. Så ikke handa fremfor meg; men stjernene og månen dukket opp etterhvert. Nydelig.
 
Siden viften til kjøleboksen typisk nok skulle ryke onsdag, må vi nå klare oss med varm drikke; og kjøttmat blir bare de første dagene. Det går greit. Kapteinen kastet derimot opp etter å ha drukket flere glass varm appelsinjuice, så de går nok kjapt på havet. Han kom seg derimot raskt etter litt søvn og omsorg.
 
Ellers er det lite nytt å berette fra oss på havet. Alt er blått, vi har nettopp sett et lasteskip og alt frukt og grønt føyk veggimellom da et av festene på nettet røk. Dermed er også en god del frukt og grønt gått til havets skapninger. Håper de vil kose seg:-) 
 
Dingikapteinen