Miehistökatoa

Njoy
Pekka Lampela
Mon 9 Jan 2017 12:31
Atlantinylittäjien saattaminen Las Palmasista Cap Verdelle on saatu päätökseen. Matkaan meni viikko ja siihen mahtui monta hienoa hetkeä. Auringonlaskut ja -nousut olivat uskomattoman hienoja. Yöllä matkanteko maailmankaikkeudessa pienellä purrella, ympärillä vain sininen ääretön meri ja yllä tähtitaivas, on unohtumaton juttu. Valaat, delfiinit ja uinti Atlantissa olivat oma lukunsa Elisan gourmetbanaaneja tietenkään unohtamatta, näistä onkin jo aikaisemmin kerrottu. Voi vain kuvitella, mitä tuleva legi toisikaan tullessaan: mahtaako Linuksen hyvät ideat virittää venhoa koskaan ehtyä ja miten svengaisi Matin ja Linuksen nokkahuilu-huuliharppu-ukulele-duo keskellä Atlantia. Ja mitä kaikkia herkkuja Elisa taikookaan miehistön iloksi! Ja millainen on suuren suuri kalansaalis kun tiedämme, millainen on pienen pieni.

Nyt on viisumiasiat hoidettu. Ne sujuivat hyvin ja vaivatta. Nyt on tarvittavat leimat passissa että pääsee lennolle kohti pohjoista.

Suurkiitos matkaseurasta oivalle huippumiehistölle! Toivottavasti tuulet heräävät ja vievät Njoyn turvallisesti ja vauhdilla Atlantin yli! Kipparin kanssa onkin sitten seuraavat treffit Guadelupassa 😊.

Hille