Overfart La Gomera til Cape Verde

Caspara
Mon 15 Nov 2010 19:17

23:32.476N  020:56.368W

 

 

DAG 1    13.11.2010

Da var siste døgn på overfarten til Kape Verde gjennomført. Det har vært svært stille så vi har måttet gå mye for motor. Men siden det har vært veldig behagelig om bord har vi fått hatt litt skole + laget god middag…Svenske kjøttboller kjøpt på Ikea på Tenerife.

Ungene har klart seg fint mens Inger ikke var helt motivert for overfarten….. det er kanskje normalt og føle det slik når har en så lang reise foran seg.

 

DAG 2    14.11.2010

Like lite vind i dag også men vi har fått seilt litt med gennaker. I dag har vi hatt kunst og håndverk på skolen og ungene har begynt med sy prosjekt dukke…de kommer til å bli kjempefine. De satt flere timer med dukkene.  De syntes det var veldig kjekt. Etter skole fikk ungene se på film og spille Ds før vi koste oss med Taco. Inger har fått igjen motivasjonen og vi har hatt en kjekk dag sammen i dag, ungene har også tilpasset seg gyngingen. Kjetil gikk tidlig og la seg og Inger og Olai satt første vakt.

 

DAG 3    15.11.2010

Nå har endelig vinden kommet og vi seiler i ca. 7,5 knop på platt lens. Det ble lite søvn i natt så det har vært en ganske avslappende dag med en del gynging. Karen var litt sjøsyk så det har blitt en del tid under dekk med div. film og spill.