logo Caspara's Web Diary
Date: 28 Nov 2010 18:42:11
Title: Atlanterhavskryssing dag 7

13:51.712N  041:19-433W

 

 

Da var 1 uke av overfarten over Atlanteren til Karibia vel overstått. Vi har seilt ca 950 nm av 2100, så i morgen tidlig regner vi med å være halvveis.

Vi har hatt lite vind så det har blitt en del motor og motorseiling.  De første dagene var ganske slitsomme. Vi hadde litt hjemlengsel og veien over virket fryktelig lang. Dagene var også veldig varme 33 grader og steikende sol, ingen vind og avkjøling i sjøen var nyttesløs siden den også holder 30 grader. Vi har for det meste holdt oss inne de varmeste timene på formiddagen, det blir for varmt ute. Gleden over å våkne til overskyet i dag var stor og da det i tillegg begynte å hølje ned ble det hallelujastemning og dusjing i regnet i cockpit. Det var så deilig.

Humøret i båten stiger etter hvert som vi nærmer oss Karibia… dagene går fort og vi har det bra. Dagens høydepunkt er kino med popkorn. Ungene velger film hver sin kveld.

Olai er utrolig flink til å organisere lek om bord. Litt krangling blir det men for det meste er de en flott sammensveiset gjeng. Nå teller ungene ned dager til de skal åpne julekalenderen som Tante Tone og bestemor har laget.

I dag har Olai fått Dorado på kroken så det blir fiskemiddag med Bergens fiskesaus i dag. ( Den smakte nydelig.)

 

 


Diary Entries