laatste loodjes...

Westwind adventure
Zeezeilers/Léon Veth
Thu 10 Dec 2015 17:17
Na 2900 mijlen is het bijna zo ver. Er wordt aan boord gesproken en gedroomd over een frisse douche, koude biertjes op het terras en een toilet zonder te pompen. Nog iets meer dan 300 mijl, ongeveer 2 dagen varen, en dan komen we aan op St. Lucia. Vol verwachting wordt er uit gekeken naar het puntje op de horizon wat steeds groter zal worden. Wat een heerlijk gevoel zal het zijn om na bijna 3 weken weer vaste  wal onder de voeten te hebben.
 
Na dagenlang het gevoel te hebben gehad alleen op de wereld te zijn wordt het nu drukker om ons heen. Er zijn nu dagelijks boten te zien, zijn we gelukkig toch niet alleen.   
 
Vandaag is er na een zwaar gevecht, gewonnen door Joeri, een record vis gevangen van wel meer dan een meter lang. Volgens de experts een Mai Mai. Dit betekent morgen weer heerlijke gebakken vis en er zal ook nog wel wat overblijven voor op de bbq op het strand van St. Lucia.
 
Het volgende berichtje zal hopelijk worden verzonden vanaf St. Lucia.