Et utsøkt måltid-Halvard som kokk!

Tora's blog
Halvard Thorstein
Sat 8 Dec 2007 18:17
15:56N 46:36W

Masse squalzs og mye vind preger seilas nå.Det blåser mye,12-15 m/s og mye mer i torneværsbygene.Halvards nattevakt ble en tøff tørn.Pøsregn og 30-50 knops vind gjorde ham litt betenkt,han sto unna så godt det lot seg gjøre.Etter en heftig jibb kom Harald til unnsetning,to på vakt av gangen blir normalen nå.Vi har tatt et rev til,farta er nesten den samme,kontrollen over båten langt bedre.Mye dramatikk på feltet nå,en katamaran har sunket etter mastebrekk,tre mann som lå i flåten ble berget av tre andre ARC båter.En bevistløs seiler er overført til et fransk cruise skip,han fikk bommen i hodet.ARC Controll sender stadig ut mail om hva som foregår,vi leser og er glade alt er vel her ombord.Vi har nå 850 nm igjen. .Halvard overasket som kokk i dag,spagetti med carbonarasaus og cornbiff.Det luktet som lungemos og smakte som spy-alle var enige om at makan til vond middag hadde de aldri fått-så nå er Halvard overført til andre oppgaver.Så vi slingrer videre og drømmer om St.LUZIA.