Framme i Rodney Bay- St.Luzia

Tora's blog
Halvard Thorstein
Fri 14 Dec 2007 18:20
14:04 N 60:56W

Vi krysset mållinja kl 0400 lokal tid,etter å ha seilt 2670 nm fra Las Palmas på 18 dager og 4 timer,bare 10 minutter etter engleske "Thalia".I bukta utenfor marinaen lå tre store seilskuter,i skikkelig piratstil.Målbåten var ikke lett å finne i mørket, men viu fikk snirklet oss over linja.Vi ble fotografert av en egen fotobåt.Ved brygga ble vi tatt i mot av et ARC velkomstteam,fikk overlevert sydfrukter og rom. Vi ligger nå utenpå "Thalia",litt svimle og døgnville, men kjøpefrokosten på baren satt godt. Vi rakk akkurat Marthin Bamfields vielse på stranda også.(Mannskap på Minnie the Moocher)Han ble viet til sin Ruth på en sandstrand rett vest for havna her, der et lokalt ekteskapsbyrå hadde rigget flott til med en allee av konkylier og fine søyler.Etter en høytidelig vielse ble ekteparet hyllet av oss alle.Ellers går dagen til å sjekke inn,hilse på andre norske og utenlandske ARC båter og rydde opp i båten.Været er fuktig og grått,noen regnbyger har det også vært. Uansett er vi veldig glade for atter å ha fast grunn under føttene.Hilsner fra Jan,Petter,Harald og Halvard.