Windy night-spristaken berakk gitt!

Tora's blog
Halvard Thorstein
Fri 7 Dec 2007 12:37
17:09N 43:08W

Vi har nå seilt inn i et område med mye torneværsbyger og regn og frisk vind.Vi fører ett rev i storseilet og har bare fokka forran.Av og til fosser båten ned bølgedaler i 10 knop, men gjennomsnittelig fart er omlag 8 nm.Gråvær og regnbyger gjør oss våte, men temperaturen er bra,omlag 26 grader nå.Grunnet de friske forholdene sitter vi to og to på vakt, men på morgenkvisten byttet vi tilbake til kun en mann.Så brakk spristaken med brak på Halvards økt.I en ekstra hissig rosse gav den opp,så nå får vi skjære i stredet.Det siste baconet ble fortært i dag morres,så nå blir det tøffe tider.I løpet av dagen vil vii ha under 1000 mil igjen,så det hjelper.Mange båter rundt oss nå,svenske Lennart fra Malmø med "Arcadia" snakket på VHF,en.Han seiler en 49 fots Regina af Vindø,en flott båt.Ellers gnager vi ifra konkurentene våre.Våte hilsner fra "Tora"