Back on track

Perle
Fri 15 Jun 2012 11:27

Da er vi endelig tilbake i Perle etter at Jan & Jo seilte båten fra Cuba til Dublin for oss. Vi har tuslet oss opp til Oban Nord i Skottland - i all hovedsak for motor og på flatt vann. Underveis gjorde vi lekser, fisket og roet ned. Snart kommer onkel Ingebrigt på besøk, og han har tenkt til å være med til Bergen via Shetland. Her er det litt blåsete sånn ca kuling så vi venter på litt bedre vær før vi drar videre.

Mens Perle seilte på det store havet har vi gjort masse gøy, vært i Edinburg og besøkt Eva, Louis, Ellinor og deretter stått på slalom på Stryn sommerskisenter en hel uke. Vi har også vært i Bergen og gått på tur i fjellet i Spania. Det blir også tid til litt is og armbøyninger. Dessuten har jeg begynt med Parkour som betyr å hoppe opp og ned på benker og vegger og andre ting man finner i en park.

Hilsen Jakob

JPEG image