På bøljan

Perle
Mon 5 Dec 2011 01:43
Kjære venner!
 
Vi har seilt i over to uker på det store blå havet som er Atlanterhavet. Det har begynt å bli varmt og vi drar opp bøtter med sjøvann og hiver over hodet midt på dagen for å kjøle oss litt ned. Men det tar bare 5 minutter før vi er varme igjen for vannet er sikkert 26 grader varmt. Vi skal gjennom et par dager med regnbyger og svak vind nå før vi får igjen østavinden på onsdag. Vi håper på landkjenning på lørdag og at vi rekker i land til Karibisk lørdagsgodt, men om det blir veldig svak vind blir det søndag vi kommer inn. Vi skal til en øy som heter St. Lucia i bukten Rodney Bay. Litt av det å seile i ukesvis er at tiden forsvinner og vi ikke skal rekke noe eller ha gjort noe. Ganske merkelig, men det blir ikke kjedelig likevel, litt skole, litt prating, litt film og masse leking. Vi har ikke fisket på noen dager for vi rekker ikke å spise opp fisken. Pappa leser Harry Potter for oss og det er minst et kapittel igjen til hver dag. Det er ordentlig spennende.  Jeg har ikke hatt på sko på 2 uker, bare en shorts og redningsvest når jeg er på dekk. Vi bruker solfaktor 50 og drikker ganske ofte brus. I dag så vi mange tangklaser selv om det er 900 natuiske mil (omtrent 1700 kilometer) til land. Fugler og flyvefisker også.
 
Hilsen Jakob