Fiskerihavn

Perle
Sun 23 Oct 2011 23:43
Kjære venner!

Vi har seilt en del siden sist. I Lagos i Portugal fikk vi med Morfar som mannskap og vi "døgna" over bukta inn mot Middelhavet og kom til Mohammedia etter 33 timer. Jeg prøvde å være nattevakt fordi det alltid er mye sjokoladespising som foregår på sånne nattevakter. Men jeg sovner ganske fort og alltid før det blir noe snacks-spising.

Vi møtte to soloseilere og den ene var norsk og hadde bygd båten sin selv. Og en veldig blid havnesjef i hvit uniform og flere politier og tollere som også var blide som dagen var lang. Pappa bestilte øl og pizza med skinke og fikk et lite diskret spark i leggen for ingen av delene er til salgs her, siden alle er muslimer og har bilde av kongen på veggen. Det ble derfor kyllingpizza og cola.

Etter et par dager døgna vi på nytt ned til Safi som er en travel fiskehavn der vi er enesteseilbåt og vi ligger utenfor en gammel skøyte og det durer og går i fiskebåter hele døgnet.

Nå blir det snart stormvær med mye høye bølger så vi skal til Marrakesh i morgen. Der blir det helt sikkert is og fotball og skoleaebeid. I dag har jeg lært om hvordan Marrokanere har det at damer ikke bader på stranda og at nesten alle er muslimer og at alle vi møter er kjempeblide og slår av en prat rett som det er. Har tatt minst 10 high five i dag.

Hilsen Jakob

JPEG image
Sendt fra min iPhone