Klatring i Cascais og utflukt til Lisboa

Perle
Wed 5 Oct 2011 15:29
Vi møter veldig mange hyggelige folk for tiden, særlig mange svensker, men også nordmenn. Jeg nevner i fleng, Erik og Solfrid fra Svalbard som vi fikk tips om bra hundenavn fra. Rune, Harald og Runar fra Trøndelag og Bergen og Østlandet som seilte i all slags vær. Kjell og Margareta fra Smøgen på sin tredje tur rundt Atlanteren som gav oss masse gode råd, Rolf og Inger fra Bergen og Harstad som vi spiste Pizza med. På brygga i Cascais møtte vi noen hyggelige svensker som fortalte om et bra klatrestedsted. Det var Jonas og Ellinor, som vi klatret med, det var skikkelig kult. I dag drar de direkte til Kanariøyene og det tar nok 8 dager.

Aksel har lært seg ganske mye om lesing og skriving og kan f.eks dette: SOS

Bilde sender vi i neste oppdatering, det er av Aksel som klatrer

Vi snakkes kjære venner
Jakob

Sent from a mobile device