Værfast igjen!!!

Hvorforikke
Jarle og Heidi Bjørkli
Mon 25 Jun 2007 11:03
Hei sann!

Det er nesten ikke til å tro, men vi var i går på vei til å reise oppover til Crinien kanalen da vi stadig vekk hørte "GAILWARNING" 7-8 bufort 35-40 knop på VHF, så da vi skjekket med Mads på Frivind, mente han at det ble litt for mye motvind, evt. motstrøm, og ikke minst bølger midt i trynet, sånn at vi mer eller mindre ville stå stille til tider , og det er det jo ikke poeng i....!
Derfor venter vi til i tirsdag morgen, for da skulle det ble bedre.

Lørdag ettermiddag var det duket for besøk på Guinnes Bryggriet i Dublin. Nå skal jeg innrømme at skipperen har aldri synes dette ølet smaker så godt, men sammen med Capella og Christina V, tok vi toget inn til Down town Dublin for å ta denne spesielle Irske tradisjonen mere i øyesyn!. Så med buss ankomm vi Guinnes Storhouse, hvor vi da stod i kø en halv time for å få omvisning rundt et lokale som mere var et pr. gimmick enn inntresant!. men vi fikk da smakt på Ølet oppe i syvende etasje med utkikk over Dublin...! Ølet smakte godt det, men er nok forsat ikke i nærheten av kapteinen`s favoritt.!
Etterpå var det på hue ned heisen, for å rekke Guinnes suvenir butikk før de lukket dørene kl 1900.

Videre reiste vi til en resturant, som skulle være kjent for sin Irske tradisjon mat, med b.l.a. and som sin spesialitet.Etterpå bar det videre til en liten Irsk pub, hvor vi satt ned sammen med de lokale og tok en øl, å så en boksekamp på storskjerm med Robert Wallstad og en Irsk bokser, som kjempet om Europa tittelen..! Vi heiet og jublet, men det hjalp ikke stort.! Wallstad tapte, og vi forlot puben noe slukøret, tok toget hjem og gikk stille til sengs, mens vi drømte om ski nasjonen Norge..!

I dag blåser det kraftig på utsiden, og vi er glade for at vi ligger i havn, selv om det er svindyrt å ligge her, 58 eur pr natt..? at det går ann.! så vi reiser så fort det er mulig.

Ha en fortsat fin dag
Hilsen Hvorfor Ikke