Poss. Raport 19 Juni

Hvorforikke
Jarle og Heidi Bjørkli
Tue 19 Jun 2007 13:06

190607 11:34:13 UTC Posisjon 46.34N 012.38W Hvorfor Ikke 0 Squalls Kurs 28 gr Wind 14-49 knop Speed 5-14 knop B.teemp 15,3 gr Temp 15 gr

Været siste døgn: overskyet med en del regn, mye vind i dag morges, men har avtatt litt og det skulle bli litt roligere for oss i vår possisjon.Vind i øyeblikket 32 knop på rom slør.

Siste døgn 172 nm
ETA til Cork 355 nm

Meny; Pannekaker til frokost, Middag: Spagetti med kjøttsaus a`la Heidi, Brownies til kaffen

Hei !

Ja, da har vi fått feiret nok en gebursdag på turen og hun var meget fornøyd med alle gaven. Hun ble vekket av ungene, som nærmest strødde presanger over henne!! Kapteinen hadde for annledningen handlet inn noenn delfinøredobber med diamant som var fra alle sammen, som hun var meget fornøyd med. Så nå har mor og datter like øredobber henholdsvis rosa og gull!.

Etter vi i går fikk besjed at det ville bli et dritvær med vind opp mot 45 knop, tok vi våre forhåndsregler og vi pakket sammen alt som kunne rase og vi satte stormseilet klart. Oppvasken måtte tas, å så var det bare å vente?, men det ble ikke så ille som de trodde, så nå sitter vi inne og har kun halvt storseil og gjør en plass mellom 6-10 knop og motoren lader sånn at vi kan følge med på radaren, for her ser du ikke båtene før de er omtrent på siden av oss.

Men det skulle visst lette i løpet av dagen, så nå blir det yatsy spilling og dvd filmer resten av dagen. Ellers er alt vel ombord, og til dere i Capella som seiler så altfor fort!!! dere skulle ha seilt med oss, for vi har hatt sol og godt og varmt, og siden vi er så raske ser det ut som at vi slipper det værste!!. Ha en fin dag alle sammen og til de som reiser fra Horta i dag?? Ha en deilig ig solrik tur oppover og husk at " The Wind is Free"

Hilsen en forblåst kaptein på Hurtigruta Hvorfor Ikke