På land i Nanny Cay Marina med masse støy og støv!

Hvorforikke
Jarle og Heidi Bjørkli
Wed 21 Mar 2007 13:50
18.24.010 N
64.24.039 W

Ondsdag 21.03.07

Hei!
Først må jeg beklage at forrige blogg kom noen dager etter at den var skreven, det skyldes at Kapteinen prøvde å legge med et lite bilde, og det gikk altså ikke så bra.
Nå har vi kommet oss opp på land, og det var jammen på tide, for under båten er det etter hvert etablert seg et lite samfunn, for oss som forsatt har ca 4-5000 nm igjen å seile, så er det viktig at en får mest mulig fart, taper en 1 knop pr time er det fort noen ekstra døgn i sjøen.
Vi regner med å komme på vannet i dag eller i morgen, båten er ferdig stoffet under, og vi har fått laget nye teflonpakninger til roret, det viste seg også at kransen rundt roret hadde løsnet fra roret, så det ble plastret fast igjen med gelcoat, ingenting farlig med dette, men det er bare ubehagelig med den dunkinga i roret på hjemturen.
Nå drar vi videre til Virgin Island, en av plassene vi er blitt anbefalt er The Bath og The Bitter End Resort, så vi har en god uke igjen av cruising tillatelsen, og da må vi ut av område for en periode( oppholdstillatelsen gjelder 1 mnd for hver båt), skal vi være lenger må vi søke!!, men da reiser vi ned til St. Martin, derfra kan vi enten seile ( mye motvind den retningen )eller ta en ferge ned til St. Kitts for å hente passene våre når de kommer.
Regner med at snøen er på hell hjemme så dere får ønske våren velkommen fra oss her nede i varmen 28,3 grader i vannet og 28 i skyggen.

Hei så lenge