Saba Rock på Virgin Gorda

Celsius på tur
Eldrid og Rolf Magerøy
Wed 6 Apr 2016 21:35

18:30.113N

064:21.341W

 

Da har vi hatt noen fine dager på anker. Etter at Rolf var ferdig med tannlege og vi så at alt ordnet seg, flyttet vi oss til roligere områder.

Først var vi på Peters Island noen dager.

Så forflyttet vi oss til Savannah Bay på Virgin Gorda. Der lå vi ankret ved stranda i tre netter. Hadde det veldig stille og rolig der. Om dagene var vi stort sett alene, og så kom det inn noen båter til natten. Fant helt roen der. Det ble veldig mange timer med lesing, bading og bare sitte å se utover sjøen. Svømte inn til den folketomme stranda noen ganger. Måtte filosofere litt over hvor godt vi egentlig har det på turen vår. Dette som har vært en drøm i veldig mange år, og nå har vi virkelig gjennomført det.

I går flyttet vi litt på oss igjen. Da gikk vi først til den lille palmeøya som Magnus og Marit hadde så lyst å besøke. En liten øy av bare sand med 3 palmer på. Da de var med var det for mye vind og bølger til at vi kunne gå på land. I går gikk det fint. Må innrømme at da vi kom på land, så oppdaget vi at de tre palmene var av plast. Kanskje naturlig når vi tenker at slike palmer må ha ferskvann, og det var det ikke mye av der.

 

I dag flyttet vi oss til Saba Rock. Her er det også veldig fint å være. Tok HoHi (gummibåten) ut og snorklet på revet i dag. Var veldig mange fine fisker å se. Så også et par kanoner som har ligget der i maaaange år. I kveld skal vi inn på restauranten på Saba Rock å kjøpe oss middag.

 

JPEG image

JPEG image