Landligge i Les Sables d'Olonne

Vaares
Tue 15 Sep 2015 21:45
Tirsdag kveld 15/9-15.
Da har vi hatt landligge her i Port d'Olona på 8.dagen...hvorfor ? Jo, her blei vi lovet nye deler til båten og folk som kunne reparere...men franskmenn ser ut for å ordne ting på sin måte ;TTT (ting tar tid) 😒 og det nytter ikke å mase .....men problem 1: nytt stag i masta blei fikset om fredag, problem2: ny del i motor blei reparert i dag, så nå gjenstår "problem" 3: nemlig seilevær . For mens vi har ventet her har været snudd til skikkelig ruskevær 💦💨💦💨, så nå må vi bare vente igjen til det bedrer seg. Havna her er ei stor fin båthavn og byen Les Sables småkoselig med kafeer /restauranter langs kaiene og ei kjempefin lang sydenstrand, så ingen dårlig plass å stoppe noen dager, men vi vil jo helst komme oss videre da ...

JPEG imageSelv på dager med ruskevær er der alltid praktiske oppgaver som må gjøres- og vi var veldig fornøyde med oss sjøl igår, da vi fant ut av maskinene /betalingsautomatene på det lokale vaskeriet , og attpåtil måtte vise hvordan det fungerte til de franske damer som kom der i samme ærend 😊

JPEG image


Så da håper vi snart å kunne fortsette på neste planlagte etappe (ca 350 nm) over Biscayabukta til A Coruna (nord Spania), og da trenger vi bra stabilt vær i ihvertfall 50-60 t.
Vi får bare "smøre oss" med enda mere tålmodighet og satse på avreise torsdag eller fredag 😊...


Sendt fra min iPhone