Litt forsinka avreise....

Vaares
Tue 18 Aug 2015 15:26
Søndag 16.08.15
Da kom vi oss endelig avgårde kl.05.30 i øs pøs regnvær. Vind fra nordøst styrke 11 m/s. Litt utsatt avreise blei det pga urolig sjø ute i Skagerak. Ute på byfjorden blei storseilet satt og da Saltholmen fyr var passert blei også genoaen satt, og vi gjorde fart på 11,5 knop 😊 Frokost blei det først ute på fm da noen av oss måtte gi tapt for sjøsyken, tiltross for sjøsyketbl , magneter og plaster......men alt går seg jo til, så etter litt tid smakte maten kjempegodt. Først kl 18.30 blei seilene tatt ned, da vinden spaknet mere og mere jo lengre sør vi kom. Kveldsmørket innhentet oss og snart var vi igang med vaktene våre .
Mandag 17.08.15
Nok en natt med regnvær og ruskevær,men kl 10.45 blei seilene satt i vind 7 m/s fra nordøst. Frokostservering idag blei havregrynsgrøt. Utpå dagen kom også fiskesnøret fram og på 1-2-3 hadde Hilde og Roald fylt bøtta full med pir/makrell, så da var dagens middagsmeny reddet 😊 kl.18.00 blei seilene tatt ned og vi har seilt 242 nm, og vinden har spaknet til 4m/s.
Tirsdag 18.08.15
Ankomst til Vlieland (Nederland) kl 09.00, i duskregn og overskyet vær. Loggen viser at vi har seilt 330 nm fra Lillesand på totalt 51,5 time, og det er vi kjempefornøyd med. Så nå skal det bli godt med en tur på land og se oss litt rundt, og slappe litt av 😊

Sendt fra min iPhone