Mållinja passert på St Lucia ! ⛵️

Vaares
Mon 30 Nov 2015 21:52
Skipper og reder Kåre Jan har gjort en kjempeflott jobb med å føre "Vaares", og oss alle til mål på 2.etappen fra Kapp Verde til St Lucia - isammen med de andre to dyktige seilerne Hartvig og Øystein. Overfarten de 13 dagene har vært spennende, med god vind og fart, så mot slutten skjønte vi at vi hadde gjort en bra seilas, til tross for tap av genakerseil og spreebom underveis.

JPEG image
Kåre Jan noen timer før mållinjepassering...

PNG image


Mørket kommer fort her, så mållinja blei passert i mørket kl 19.52.21 og da vi nærmet oss kaiplass i Rodney bay, hørte vi hvor vi skulle , for der stod en fin velkomstsgjeng med damer og sang av full hals ; heia Vaares , heia Vaares !!.. med flagg og fløyter- morro😄 å bli ønsket velkommen slik.
Da får vi ha litt spenning fram til resultatlistene er klare den 9.des om det kan bli noe pris på oss 😊....

Sendt fra min iPhone


Sendt fra min iPhone