Las Galletas - Santa Cruz 5 November

Sy Jazz 2010 - 2011
Ole Jakob Hartvigsen
Fri 12 Nov 2010 08:22
28.27.998n 016.14.568w
 
 
Marina del Sur: Det første inntrykket av stede her var litt kjedelig og ikke så sjarmerende. Etter å ha ligget her i 6 dager har dette forandret seg til et positivt bilde. Her er mest spanjoler litt turister er det men ikke mange.
En rolig og avslappet atmosfære. Så stedet kan anbefales. 
Pernille har kost seg med besøk ombord. Badeland har nok vært på topp over aktiviteter.
Planen var at vi alle skulle seile i dag (4nov)kl 0900 mot Santa Cruz, dette er nå utsatt pga vind. Det blåser mellom 20 og 25 knop i havnen. Vindrettningen er øst så det blir for mye stamping til at turen blir hyggelig. Vi ser det hele ann utover dagen. Værmeldingen varslet at vinden skal løye.
 Fredag 05. seilte vi alle mot Santa Cruz. Alle vil si det faste mannskapet pluss noen landkrabber hjemmefra. Mats, Emilie med samboer Alexander var med. Vinden var løyet og vi fikk en flott dag langs østkysten av Tenerife. Gevinsten denne dagen ble noen røde kropper pluss en tunfisk på noen kilo.
 Pernille er i strålende humør, kan det være noe bedre enn å få storesøsken på besøk?
Kom til Santa Cruz på ettermiddagen. Litt anneledes her enn på de andre "turist" stedene vi har vært på, var gøy å komme til en by. Havnen er god med fine brygger,god plass. Ikke noe internett. Her må man også betale en havneskatt på tilsammen 60 euro,så det blir et dyrt opphold.  Her er et vell av nasjonaliteter på seilbåtene. Ikke noen norske båter men mange danske. Mange franske.
Mannskapet har som mål å stikke av til stranden Playa de las Teresitas, skipperen har ikke annet valg enn vask av båt og litt handling.
Dagen på stranden ble innertier bare kos og ferie. Og jøss vi har jo en som fyller dag. Hurra Lisbeth fyller 42 år. Den peneste 42 åringen jeg kjenner, for en sjønnhet. O la la.
 Blir litt kaker pluss en god middag på byen i kveld. Synd Mats,Emilie og Alexander må retunere til hotellet i dag for hjemmreise i morgen. For Pernille var ikke avskjeden så grei. Hun ble veldig lei seg, ikke greit at storesøske reiser hjem.
Skal være i Las Palmas på mandag. 0810. Vi får håpe på en fin vind og en mild sjø.
 
 
 
Lisbeth lot seg sjarmere av denne selgeren
Hengekøy nr.1
Hengekøye nr . 2
Klesvask på kaien
Litt posering
Besøk av storesøster Emilie og samboer Alexander
Mistet noe Emilie,sålen kanskje?
Klar for byen.Pernille og Storebror Mats
Så koser vi oss
Morgenstund i Las Galletas
Badeland
Badeland
Badeland
Badeland
Badeland
Santa Cruz
Santa Cruz
Godt å slappe av ombord
Godt å slappe av ombord
Playa de las Terisitas
Playa de las Terisitas
Playa de las Terisitas
Playa de las Terisitas. Godt med en is
Santa Cruz
 På byen Santa Cruz