Ingen fisk siste døgn

Sy Abim
Aud and Bjorn Inge Molvaer / Bjorn Inge Molvaer
Tue 2 Dec 2008 12:36

17:53.00N 29:20.00W

Tirsdag kl 12.00. Vinden er nå ca 12 knop, og vi gjør nå ca 6 knop SOG. Sol i dag også, og 26C. Vi har spesielt merket at nattetemperaturen har steget de siste dagene, så nå slipper vi å pakke på oss genser for ikke å fryse. Vanntemperaturen er nå kommet opp i hele 26,2C. Barometeret er stabilt selv om det er et lavtrykk nord for oss. Lufttrykket er 1025 bar i dag. Totalt utseilt distanse 2378, og utseilt distanse siste 24 timer var 111 nm.

 

Når det gjelder situasjonen rundt habiliteten til juryen for fiskekonkurransen, så har kapteinen mottatt en betenkning. Han vil studere den nøye før fatter en beslutning senere i dag, trolig etter at vi har avviklet en forsinket feiring av de første 1000 nm utseilt. Champagnen står til kjøling.

Ingen fisk i går, så det er lite nytt å fortelle.

Vi er spendt på utviklingen i værsituasjonen, og håper på mer vind slik at vi kan få fart på skuta.

 

Mvh

ABIM