RECTA FINAL

SPRAY (ARC 2009)
Roger Huguet
Sat 5 Dec 2009 11:43
Bon dia amics!
Estem encarant les últimes 600 milles de travessa i  estem contents i fent cálculs del dia i hora de probable arribada.
Ja veieu com pot canviar la concepcio del temps i distáncia: la travessa a les Illes desde la nostra costa es d'unes 100 milles aproximadament i quant la fem ens sembla una llarga aventura. Ara pensem en  aquestes  600 milles com el final de la travessa,és a dir quatre dies sencers de navegació encara!
Peró qué són quatre dies comparat amb els tretze que ja portem a les nostres esquenes?
I dic lo de les esquenes perque aqui despres de tantes nits dormint malament,tothom té el cos adolorit,especialment l´esquena: aquesta nit hem tingut poc vent i l´Spray ha anat brandant d'un costat a l'altre. Resultat: tornar a fer la croqueta al llit i un soroll espantós de les veles flamejant.
Afortunadament avui tornem a tenir vents de l'E forca 6 i aixó ens torna l'optimisme.Ara mateix ens está plovent i anem a més de 8 nusos.
Ja hem fet una porra a veure qui endevina data i hora d´arribada: estem entre les 16 hores de dimarts 8 de desembre( dia de la Puríssima - feliciteu a l'Imma de nou!) fins les 7 hores de dimecres 9 de desembre el mes pessimista, que en aquest cas es el qui escriu avui el diari.No es que sigui pessimista, he apostat per dimecres perque si arribem abans ,contentíssim i si l´encerto m´hauran de pagar els mojitos,gin-tonics i birres que ens prendrem quan toquem terra!
Ahir varem baixar uns quants llocs en la classificació general i ens mantenim cinqués a la nostra categoria. Em penso que cada hora que passa, ens anem oblidant una mica més de la regata i anem pensant cada cop més en l´arribada,tot i que el fet de competir ens ha afegit un al.licient a la travessa: haurieu de veure el Jordi (quan no és a la cuina),controlant les classificacions diáries i a mi mateix situant als nostres directes adversaris a la carta náutica.
El Roger está preocupat perque només tenim un Oyster 56 devant a la classificació particular que fa la marca:veurem si el podem atrapar. Pels que seguiu la cursa és el A Lady.
Esperem que tot acabi tal com ens ha anat fins ara i que aviat us podem escriure desde terra!
Grácies per seguir estant en contacte amb nosaltres,disfruteu del Pont de la Puríssima els que podeu i fins demá.
Nosaltres aquest pont hem decidit anar a navegar!
RICARD