UN DIA MES...

SPRAY (ARC 2009)
Roger Huguet
Fri 27 Nov 2009 11:50
Hola familia:abans que res perdoneu la manca d' accents. Ja se sap amb aquest caxatrros USA...
L'Imma m' ha dit que molts esteu pendents de la nostra aventurilla: fa molta il.lusio saber que desde tant lluny i en mig de l'Ocea ,els colegues penseu en nosaltres.
Sobretot perque amb la duresa de la travessa, la lluita contra els elements (de moment no ens ha nevat), la supervivencia diaria a base de pescar el que podem sabent que si no no menjarem res, haver de beure gin tonic per falta d' aigua potable....en fi que us he d' explicar que no coneixeu o que no hagueu viscut en la vostra propia pell!!!
L'Spray es un gran vaixell: dona una sensaci'o d' absoluta seguretat,es molt robust i en cap moment hem patit (toquem fusta). Hem d' anar molt en compte amb el gasto de bateries i cada dia engeguem el generador, dons entre tots els aparells electronics que duu i la nevera plena, aixo gasta "que es un contento"
La sensaci'o es d'autentic plaer nomes pendents que no baixi el vent (ahir va baixar a forca 3;4 pero avui ja estem navegant a 7;8 nusos): per la nit tinc la sensacio de navegar en un pla inclinat de popa a proa i d'anar surfejant per les onades de l'Atlantic.S'hi esta molt be. Ahir vam pescar tres "dorados" que el Jordi (impagable la seva feina a la cuina,sobretot quan l'Spray es mou molt)ens va cuinar. Avui anem a per la tunyina!
Pels que obriu la pagina d ARC i mireu les prediccions de temps i vent trobareu que parlen d' uns noms propis (Charlie....):son els quadrants en que han dividit la carta per localitzar millor la zona on ens trobem i ala que ens dirigim.
Estem contents perque en 24 hores o menys haurem creuat les primeres 1000 milles: en menys d' una setmana no esta mal...
Seguim amb 2 genoves atangonats amb tango i botavara i viento en popa a toda vela seguint l' estela que va deixar el nostre avantpassat compatriota Cristofor (records a l' Albert i a tota la penya de l'UEC).
Us anyorem...una mica.
Petons per tots i ja podeu anar felicitant a l'Imma que avui es el seu aniversari!
Ricard