logo Ringhorne
Date: 26 Jun 2007 15:02:59
Title: Sommerseilas på slør mot mål

48:44.62N 13:54.00W
 
Sol, SOG 7,0 Knop, COG 050 Grader, Bølger 2,0 m, Vind 300 grader 18 knop, Utseilt distanse 898 nm, 275 nm igjen til Kinsale. Temp 18 grader C. Barometer 1030 mb

Meny. Kapteinens American Pizza m/ Coca Cola.
 
Ute skinner solen. Vi går på en flott slør rett mot mål og synes tilværelsen er helt topp. Vinden dreide i dag formiddag til mer vestlig etter å ha vært litt ustabil i natt. Vi er svært fornøyd med vår egen "routing" som det nå så populært heter, og har ikke måttet gå over stag en eneste gang for å bedre kursen. Først halvdel gikk vi rett mot eget definert wpt for å vinne høyde til nordavinden som vi visste kom. Der etter har vi gått direkte på mål på skarp kryss og nå en god slør. Med god selføring har vi gjort bra fart med riktig vinkel på bølgene. Båt og mannskap har det helt topp og vi har laget gode middager hver dag. Det er helt klart blitt dagens høydepunkt.
 
Odd Ivar har begynt å bli et skikkelig duganes mannskap og er nå oppgradert fra førstereisgutt til matros og kokke.  For øyeblikket spiller vi høyt U2 (band fra Irland for de som ikke vet det) på stereoanlegget og syns vi kjenner duften av øl, parfyme, biff, Irish Coffee og spylukt ???  Er Seilabout kommet frem ??  :-) . Til dere i Sailabout. Vi kommer ilende til for å bistå med "trøstende" ord. Fint om dere gir oss en tilbakemelding på hvilken av yacht klubbene dere legger til.
 
Alt vel fra Ringhorne dag 7 i sjøen

Diary Entries