13:29:00N 53:06:00W

Najanivi
Mon 10 Dec 2007 15:45
Så har vi haft halvanden dag med godvejr og skikkelig tradewind. Det er dejligt at få hvile og nyde en dejlig sejlads. lavede en ny 'blækspruttekrog' da alle vores færdiglavede er pist borte i maverne på store tunfisk. Kort efter søsætningen var der Dorado -en pæn en med mad til 2 dage. Ud igen kort efter hug igen. men den slap. og så var der storhug!  Det meste af de 400 m line løb ud før end vi havde fået standset båden. Efter lang tids halen frem og tilbage dukker en spis finne op i overfladen en halvanden meters penge bag der hvor krogen sidder fast. Det er en blue Marlin (sværfisk). Neej hvor er den flot!. Den er ca. 2 m lang. jeg får den helt op til hækken af båden. cockpittet er evakueret så ingen skal komme til skade....og så springer linen.....
467,1 sømil igen.