Key West / Gulf of Mexico

S/Y Berserk
Christer Tverin
Tue 14 May 2013 23:50
"24:34.205N 81:48.363W"

After we stayed one night at Sabine Marina we went out on the Mexican Gulf and first night we had good wind with us next morning when the sun came up the wind was gone and we had to continue the trip with motor. Wednesday, Thursday, Friday and Saturday the wind was blowing from south, were we where headed so we had to continue with motor. Sunday morning we headed in to Venice to refill tanks. Finally the wind had changed and we could sail south with small waves and wind blowing from west.

Yesterday 13.5 we arrived to Key West.

Yöpymisen jälkeen lähdimme Meksikon lahdelle ja meillä oli tuuli pohjoisesta joten purjehdimme koko yön . Seuraavana aamuna tuuli katosi kun aurinko nousi ja jatkoimme matkaa motorilla. Keskiviikkona, Torstaina, Perjantaina ja Lauantaina tuli puhalsi etelästä ja jouduimme silloinkin käyttämään moottoria. Sununtai aamuna kävimme Venicessa tankaamassa ja jatkoimme matkaa silloin aallot oli penentynyt ja tuuli oli kääntynyt joten nostimme purjeet ja jatkoimme etelään.

Eilen 13.5 saavuimme Key Westiin.