Skagen

Pernille II
Tone and Øystein Haugland
Fri 6 Aug 2010 19:52
57:43.0N 10:35.5E
 
Skagen
 
Vi satte kurs mot Skagen fredag morgen kl 05:15 fra Stokken. I starten hadde vi 24 knops vind skrått bakfra (dobbelt så mye av det de hadde meldt). Så Alexander og Marcus våknet allerede kl 06:00 av å bli rullet i veggen... Alexander ble tydeligvis dårlig, for han kastet opp 4 ganger på turen... Men etter hvert oppkast var han i superform :-) Marcus og jeg var ikke langt fra å henge over doskålen vi heller, men vi klarte oss uten heldigvis. Etter noen urolige timer roet vinden og bølgene seg og alt ble fryd og gammen ombord igjen. Vi hadde sol og blå himmel så resten av dagen ble tilbragt til soling og avslappning på dekk :-) Vi annkom Skagen 12 1/2t og 94nm etter vi hadde kastet loss, kl 17:45. Det var ganske så fullt i havnen men gikk greit å få plass likevel :-)